FCB Inferno vas podseća da opet trenirate

Aktuelno - Beograd, 24 Novembar 2021

Tokom Kovid-19 pandemije mnoge životne navike su promenjene, a ono što je sigurno jeste da smo isključili veliki broj fizičkih aktivnosti koje su uključivale boravak van kuće, iz prostog razloga što je taj boravak bio rizičan. Sada se situacija polako menja.

U okviru inicijative Join the Movement, koja je pokrenuta tokom 2020. godine da podstakne vežbanje u kući, sada se javlja novo poglavlje u čijem je stvaranju učestvovao FCB Inferno. Ideja je da se mladi muškarci podstaknu da se vrate sportovima koje su voleli pre pandemije.

U tu svrhu je kreirano 8 animiranih videa koji na duhovit način pozivaju mlade da se vrate svojim omiljenim sportskim aktivnostima.

Istraživanje koje je Sport England sproveo pokazuje da su pandemija i karantin značajno uticali na mentalno zdravlje i, samim tim, na nivo aktivnosti ljudi. Gejming, strimovanje i boravak na društvenim mrežama zamenili su veliki broj ranijih hobija.

Kako bi se situacija promenila, 8 videa je dalo prostora starim junacima da se oglase i pozovu svoje vlasnike da im se posvete. U svakom od videa jedan junak peva ljubavnu pesmu svom vlasniku okrenutom ekranu. Junaci su fudbalska lopta, ragbi lopta, košarkaška lopta, teniski reket, patike, rolšue, bokserske rukavice i oprema za teretanu. Svaki junak ima sopstvenu zanimljivu interpretaciju pesme i, što je najlepše, svaka serenada ima srećan kraj!

Kampanju je finansirala Nacionalna lutrija, a pomenuti videi mogu se naći na društvenim mrežama, usmereni su na širu publiku i treba da podstaknu ljude da se vrate onome što su voleli.

Mi smo svakako motivisani ovom kampanjom da pokupimo omiljenu opremu ili da je bar dobro sakrijemo kako nas ne bi ometala u gledanju novih serija.

 

Izvor: Little Black Book

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram