Ko smo

Mi nismo najmnogoljudnija agencija u državi, ali smo definitivno najšarenija ekipa profesionalaca i zaljubljenika u svet reklamiranja u Srbiji. Deo smo svetske FCB mreže koja već 140 godina menja način na koji brendovi pronalaze svoj put do potrošača. Mi, “tek” 20 godina to činimo na obostrano zadovoljstvo, i klijentovo i naše.

Centar smo svih FCB agencija na prostoru Balkana (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Albanija).

Dakle, dovoljno smo veliki da omogućimo regionalnu podršku i najvećim brendovima na svetu, ali taman baš toliko koliko je potrebno da uvek ostanemo jednostavni, familijarni, srdačni i neposredni u odnosu prema klijentu.

Naša strategija je da uvek imamo ozbiljnu strategiju za svaki brend, a naša najbolja reklama su naše najbolje reklame.


Više o nama

100%

Nagradna igra "Prvi u selu"

Čuveni 100% spotovi (koji su svojevremeno bili pravi viralni hit) dobili su i svoju četvrtu epizodu. Ovog puta, osmislili smo nagradnu igru “Prvi u selu” za sve poštene srpske domaćine. Ostali smo verni pesmi, selu, humoru i zabavi. 100% uspešni, 100% zadovoljni!


Saznaj više

Dietpharm

Ideal Slim

Dietpharm nastavlja da se bori na potpuno prirodan način za idealnu telesnu težinu, a mi se toj borbi zdušno pridružujemo. Novim proizvodom, svežim identitetom, upečatljivim imenom, ali i uspešnom kampanjom.


Saznaj više

Naši klijenti

Među našim klijentima ćete pronaći i najpoznatije svetske brendove, ali i one koji će to tek postati u svom gradu, državi ili regionu. I podjednako ih volimo sve.

A kad nekog voliš, onda o njemu i brineš i na njega si ponosan. Svakog dana.


Pogledajte klijente

Cara Dušana 42,
11000 Beograd,
Srbija

Kontakt:
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram