Ko smo

Mi smo skup svih duginih boja. Mi smo najšarenija full-service agencija na svetu koja u ovim našim krajevima „tek” 25 godina pruža svoje ATL, BTL, DIGITAL, PR, PRODUKCIJSKE i STRATEŠKE usluge velikom broju inostranih i domaćih klijenata. Deo smo svetske FCB mreže koja već 140 godina menja način na koji brendovi pronalaze svoj put do potrošača.

Centar smo svih FCB agencija na prostoru Zapadnog Balkana (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija).

Dakle, dovoljno smo veliki da omogućimo regionalnu podršku i najvećim brendovima na svetu, ali taman baš toliko koliko je potrebno da uvek ostanemo jednostavni, familijarni, srdačni i neposredni u odnosu prema klijentu.

Naša strategija je da uvek imamo ozbiljnu strategiju za svaki brend, a naša najbolja reklama su naše najbolje reklame.


Više o nama

Spark

Energy Drink

U susret predstojećem paklenom letu, osmislili smo identitet novom osvežavajućem piću koje može da prodrma i staro i mlado. Prilikom izrade kampanje, ispijeno je nekoliko desetina litara ovog pića, a rezultat je sveža kampanja koja pršti od energije.


Saznaj više

MERCK

Dobro došli u Mavenclad svet!

Inovativnost je na ovom projektu bila u samom srcu naših aktivnosti. U saradnji s kompanijom Merck, naš zadatak je bio da organizujemo događaj na kome ćemo stručnoj javnosti predstaviti novi lek Mavenclad koji iz korena menja život ljudi obolelih od multiple skleroze, darujući im novu nadu, vedrinu i volju za životom, kao i mogućnost planiranja porodice.


Saznaj više

Naši klijenti

Među našim klijentima su i najpoznatiji svetski brendovi, ali i oni koji će to tek postati u svom gradu, državi ili regionu. I sve ih podjednako volimo.

 

A kad nekog voliš, onda o njemu i brineš i na njega si ponosan. Baš svakog dana.


Pogledajte klijente

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram