Ko smo

Mi nismo najmnogoljudnija agencija u državi, ali smo definitivno najšarenija ekipa profesionalaca i zaljubljenika u svet reklamiranja u Srbiji. Deo smo svetske FCB mreže koja već 140 godina menja način na koji brendovi pronalaze svoj put do potrošača. Mi, “tek” 20 godina to činimo na obostrano zadovoljstvo, i klijentovo i naše.

Centar smo svih FCB agencija na prostoru Balkana (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Albanija).

Dakle, dovoljno smo veliki da omogućimo regionalnu podršku i najvećim brendovima na svetu, ali taman baš toliko koliko je potrebno da uvek ostanemo jednostavni, familijarni, srdačni i neposredni u odnosu prema klijentu.

Naša strategija je da uvek imamo ozbiljnu strategiju za svaki brend, a naša najbolja reklama su naše najbolje reklame.


Više o nama

Eucerin

Zaštita za sve!

Retke su kampanje koje uspeju da okupe decu, roditelje, nastavnike, pa čak i ministarstva, oko istog cilja. Kada se tako nešto desi, pogotovo kada je taj cilj edukacija o odgovornom ponašanju na suncu i podizanje svesti o prevenciji raka kože, nastaju projekti čiji će se uticaj osetiti generacijama unapred.


Saznaj više

Lords

Lords među čajevima

Titula lorda zvuči dosta ozbiljno i u mnogima izaziva strahopoštovanje. Kada čaj nazovete LORDS to traži od komunikacije dodatnu notu „britanske ozbiljnosti“.  Želeli smo da u našu svakodnevnicu unesemo dozu britanskog humora i povežemo ovaj brend sa tradicijom i ritualom ispijanja čaja. Neočekivanim zapletima u kampanji „LORDS među čajevima“ upravo to smo i postigli.


Saznaj više

Naši klijenti

Među našim klijentima ćete pronaći i najpoznatije svetske brendove, ali i one koji će to tek postati u svom gradu, državi ili regionu. I podjednako ih volimo sve.

A kad nekog voliš, onda o njemu i brineš i na njega si ponosan. Svakog dana.


Pogledajte klijente

Cara Dušana 42,
11000 Beograd,
Srbija

Kontakt:
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram