Ko smo

Mi smo skup svih duginih boja. Mi smo najšarenija full-service agencija na svetu koja u ovim našim krajevima „tek” 25 godina pruža svoje ATL, BTL, DIGITAL, PR, PRODUKCIJSKE i STRATEŠKE usluge velikom broju inostranih i domaćih klijenata. Deo smo svetske FCB mreže koja već 140 godina menja način na koji brendovi pronalaze svoj put do potrošača.

Centar smo svih FCB agencija na prostoru Zapadnog Balkana (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija).

Dakle, dovoljno smo veliki da omogućimo regionalnu podršku i najvećim brendovima na svetu, ali taman baš toliko koliko je potrebno da uvek ostanemo jednostavni, familijarni, srdačni i neposredni u odnosu prema klijentu.

Naša strategija je da uvek imamo ozbiljnu strategiju za svaki brend, a naša najbolja reklama su naše najbolje reklame.


EUCERIN

Sunčane avanture

Dečja pažnja je dragocena i gotovo neuhvatljiva. Ako je se i domognete na trenutak, već sledeći ćete je izgubiti. Kako dopreti do dece i držati ih usredsređene dovoljno dugo da nauče neke važne stvari koje im bukvalno mogu sačuvati život? Tako što ćete progovoriti njihovim jezikom.


Saznaj više

Eucerin

Akcija za rano otkrivanje raka kože

Od raka kože svake godine obole milioni širom sveta, a Srbija bleži i tragično veliki postotak kasno otkrivenog melanoma. Zato je Eucerin odlučio da omogući PREGLED ZA SVE i načini važan korak. Sve dermatovenerološke ordinacije u Srbiji će biti opremljene dermatoskopima za efikasan pregled sumnjivih mladeža.


Saznaj više

Naši klijenti

Među našim klijentima su i najpoznatiji svetski brendovi, ali i oni koji će to tek postati u svom gradu, državi ili regionu. I sve ih podjednako volimo.

 

A kad nekog voliš, onda o njemu i brineš i na njega si ponosan. Baš svakog dana.


Pogledajte klijente

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram