Projekat inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja

Veliki ljudi od malih nogu

Njihova budućnost zavisi od naše sadašnjosti, zato je važno prepoznati njihove potrebe i pružiti im ono što je neophodno za kvalitetno odrastanje i sazrevanje. Cilj Projekta inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja koji sprovodi Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije, uz finansijsku podršku Svetske banke, jeste unapeđenje dostupnosti, kvaliteta i uslova predškolskog vaspitanja i obrazovanja za svu decu do 6,5 godina.


Prvu fazu projekta pratila je medijska kampanja u okviru koje je lansiran TV spot pod nazivom „Prihvatanje” namenjen televizijskom i online emitovanju, kao i radio, bilbord, digital i print kampanja.

Ovo je samo početak puta u ostvarivanju ovog projekta. Kroz tri komponente koje se odnose na izgradnju novih i adaptaciju postojećih predškolskih ustanova i unapređenje kvaliteta predškolskog vaspitanja i obrazovanja širom zemlje, korist će osetiti sva deca predškolskog uzrasta, njihovi roditelji, predškolske ustanove i lokalne zajednice, a na nama je da to sve predstavimo u najlepšem mogućem svetlu.

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram