Kako teku naše pripreme za UEPS godišnja priznanja?

Aktuelno - Beograd, 04 Oktobar 2019

Kraj godine je blizu iako nam je teško da u to poverujemo pošto imamo utisak da je 2019. počela pre tri meseca. Kažu da vreme brže prolazi kada je čovek zauzet, tako da, ako je verovati ovom zapažanju, mi očito ne stajemo. Lagano dolazi vreme za sabiranje rezultata celogodišnjeg truda i rada.

Inače nismo skloni panici, ali smo pred godišnju evaluaciju kao štreberi koji kažu da ništa nisu učili za ispit. Ne stidimo se, pomirili smo se sa ovom svojom osobinom, čak smo počeli da gajimo (ne tako tajne) simpatije prema njoj.

Tradicionalno se, sa dolaskom poslednjeg kvartala u godini, izrazi lica našeg kreativnog direktora mogu sumirati slikom dole.

Trenutak konačnog osvešćenja došao je kada je UEPS objavio početak svog konkursa za tradicionalna godišnja priznanja u oblasti tržišnih komunikacija. Zahvaljujući tome, svi imamo svest o kalendaru i rok do 6. decembra 2019. da se saberemo i pošaljemo rešenja na koja smo najponosniji.

Nagrade se ove godine dodelju u 17 kategorija, sa potkategorijama, pa svako može pronaći bar jednu u kojoj može da se oproba.

Prošle godine je na konkurs stigao rekordan broj radova, pa i ove očekujte žestoku konkurenciju.

Takođe se mogu očekivati i izrazito kreativna rešenja jer se svake godine zahteva sve veće pomeranje granica kako bi kampanja ostavila utisak. Svet diktira trendove, a ispitivanje limita je onaj koji se nametnuo kao konstantan. Sve više se insistira na hrabrosti, a onaj ko je nema lako ispada iz igre.

Dodela UEPS-ovih priznanja će se, kao i prethodnih godina, odigrati na svečanosti povodom dana UEPS-a.

Povod je lep i navijamo da se svi u dobrom zdravlju i punom kreativnom sjaju okupimo. Odmah posle toga sledi Nova godina i pre nego što bilo ko shvati gde se nalazi, vidimo se opet!

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram