DAN KOMŠIJA – KAMPANJA AGENCIJE FCB AFIRMA ZA GRAND KAFU

Aktuelno - Beograd, 02 Jul 2016

Beograd, 2. JUL 2016 - Kako bi srušili predrasude o sve većoj otuđenosti ljudi u savremenom svetu, agencija FCB Afirma Beograd napravila je kampanju koja podseća da su prijateljstvo, prisnost i druženje u komšiluku jedan od najvažnijih elemenata za život jedne zajednice.

Kampanja Grand Gold kafe pod nazivom “Jer od komšija nema bližih!” slavi dobre odnose među susedima i promoviše istinsku bliskost među ljudima koje spaja zajednički životni prostor. Kroz sajt kampanje dankomsija.rs, fanovi imaju mogućnost da podele svoju komšijsku priču, lepu uspomenu ili anegdotu kroz priču, fotografiju ili video i osvoje vredne nagrade za sebe i svog omiljenog komšiju ili komšinicu.

Kažu, „komšiju ne biraš“, ali zato možeš da izabereš da li ćeš ga pozvati na šoljicu dobre kafice i komšijsko druženje. I tu je bio oslonac za kampanju. Upravo zbog želje da ojačaju dobrosusedske odnose, prepoznali su internacionalni Dan komšija koji se obeležava poslednjeg petka u maju kao simbol svega onoga u šta Grand kafa čvrsto veruje. Praznik bliskosti koji svi treba da obeležimo jednom godišnje, ali da ga živimo i slavimo svaki dan. Nagradna igra traje do 20. Juna, u 18.00 časova, tako da još uvek imate priliku podeliti svoju komšijsku priču, i možda osvojiti neku vrednu nagradu.

Dan komšija se u Srbiji proslavlja u znaku kafe koja simbolizuje poziv na druženje, priču, radost, smeh i trenutke kada se opuštamo i istinski uživamo u društvu bliskih ljudi.

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram