BLISKI SUSRETI TRADICIONALNE VRSTE (NA MODERAN MARKETINŠKI NAČIN)

Aktuelno - Beograd, 05 April 2018

Bliskost je u samoj suštini Grand kafe. Ona svojim mirisom i ukusom spaja ljude i svakodnevno pokreće najuzbudljivije priče. S idejom da dodatno afirmiše ključne kafene” emocije (prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav), FCB Afirma je osmislila nova, promotivna pakovanja Grand kafe Gold bazirana na modernim interpretacijama tradicionalnih šara našeg podneblja i njima opčinila svet.

Tradicija je divna stvar, posebno ako iz odaja kolektivnog sećanja na videlo iznosi nešto čuvanja vredno, nešto dragoceno i plemenito. Ipak, ona može da bude i balast za buduća ljudska putovanja – da predstavlja okove koji sputavaju kretanje ka nečem naprednijem, nečem moguće boljem.

Nismo želeli da budemo robovi tradicije, želeli smo da je istinski oživimo. Da u finesama vremena, tom sitnom vezu čudesno jednostavnih trenutaka, pronađemo ono večno i na moderan način ispričamo priču o ovdašnjem trajanju i postojanju.

Zapravo, želeli smo da se vratimo na ono što pomalo zaboravljamo, na samu suštinu odnosa među ljudima (našim, ali i opšteljudskim) – na bliskost, na ljubav, prijateljstvo, gostoprimstvo...

Bliskost je zato morala da nađe svoj put do pakovanja Grand kafe Gold. Jer, bliskost je suština same Grand kafe. Ona svojim mirisom i ukusom spaja ljude i svakodnevno pokreće najuzbudljivije priče. Zato smo osmislili nova, promotivna pakovanja Grand kafe Gold posebno dizajnirana u slavu bliskosti kroz moderno interpretirane šare iz narodne tradicije našeg podneblja koje veličaju gostoprimstvo, prijateljstvo i ljubav. To su odista postale šare koje život znače.

Njihova univerzalna vrednost, lepota i snaga vrlo brzo su prepoznate i van ovdašnjih regionalnih okvira. Grand kafa šare naišle su na izuzetnu reakciju u kreativnom središtu naše matične kompanije i objavljene su u cenjenoj Maloj crnoj knjizi (Little Black Book) agencije FCB.

Kako je ovaj projekat predstavljen na stranici Little Black Book možete videti ovde.

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram