Novi regionalni kreativni direktor FCB Afirme - Veljko Golubović

VESTI - Beograd, 12. SEPTEMBAR 2016

Beograd, 12. SEPTEMBAR 2016 - Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je od 1. septembra FCB Afirma dobila veliko pojačanje. Jedan od najvećih stručnjaka na advertajzing sceni, Veljko Golubović pridružio se našem timu kao novi regionalni kreativni direktor.

Tokom svoje 20 godina duge karijere, Veljko se usavršavao kroz rad u agencijama Ogilvy, Scholz & Friends, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, Grey Moskva i Grey Adriatic. Uspešno je sarađivao sa, i vodio brendove kompanija kao što su Philip Morris, Telenor, Gazprom, Banka Intesa, Milka, Komercijalna banka, Western Union, InBev Brewery, Jacobs caffe, Volvo, MasterCard, Unicef, Nectar…

Diplomirani psiholog, a po opredeljenju kreativac, Veljko je jedan od najnagrađivanijih kreativnih direktora iz regiona. Do sada je osvojio 8 Lavova u Kanu, kao i mnoga druga priznanja sa najvećih svetskih festivala među kojima su: Clio, LIA, NY Festivals, Eurobest, Epica, One Show, Crystal Festival, EACA, Red Apple, PIAF, Reddot, The CUP, Golden Hammer, AdStars, AdForum, Cresta… Verujemo da ne treba ni spominjati njegove najuspešnije i najnagrađivanije neprofitne kampanje kao što su ‘Bitka za bebe’ i ‘Štrajk glađu protiv gladi’.

Cara Dušana 42,
11000 Beograd,
Srbija

Kontakt:
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram