Predsednica FCB RED-a proglašena za ženu godine u advertajzingu

Aktuelno - Beograd, 22 Jul 2019

Advertajzing Federacija Čikaga je za ovogodišnju Ženu godine u advertajzingu proglasila Tinu Manikas, predsednicu FCB RED-a. Ova prestižna nagrada dodeljuje se još od 1958. godine. Dobitnice ovog zvanja su žene koje su svojim doprinosom uspele da unaprede kompanije u kojima rade kao i celokupnu advertajzing industriju, pomerajući granice kreativnosti i inovativnosti u svom poslu.

Tina je nakon proglašenja izjavila: „Veoma sam počastvovana i zahvalna na činjenici da sam se pridružila grupi izuzetnih žena koje su bile proglašene za Ženu godine. Mnoge od ovih žena odigrale su veliku ulogu u mojoj karijeri i ja sam više nego zahvalna na svemu što su me naučile. Želja mi je da pruženu priliku iskoristim kako bih pomogla drugim ženama da rastu i procvetaju u svojim advertajzing karijerama.”

Tina je u svojoj karijeri, koja traje duže od 30 godina, uspela da pomogne uspostavljanju novih standarda u svetu marketinga. Ona je jedan od pionira na polju integrisanih marketinških platformi i utemeljivač „shopper” marketinga. Iz svega toga se i rodio FCB RED, prva „shopper” orijentisana marketinška agencija. Pod njenim vođstvom FCB RED je uspeo da postane jedna od najprestižnijih, svetskih marketinških agencija i da prikupi neka od najvećih priznanja u svetu marketinga kao što su: Kanski lav, Effie, Ana Reggie, i mnoge druge.

Iz ovoga vidimo da je ovogodišnje priznanje bilo i više nego zasluženo, stoga Tini čestitamo i želimo joj još pregršt ovakvih nagrada!

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram