Medijska kampanja „Prihvatanje″ - od najmlađih učimo kako da prihvatimo različitosti

Aktuelno - Beograd, 19 Novembar 2019

Postoje kampanje koje vas teraju da ih volite od početka do kraja. Ne morate da se motivišete profesionalnošću, pokreće vas čista emocija jer znate da ne radite nešto bitno samo za imidž klijenta ili agencije, već za celo društvo. To su kampanje koje u nama aktiviraju duboko i nepotkupljivo osećanje ispunjenja svrhe.

Medijska kampanja „Prihvatanje″ u okviru Projekta Inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja ima za cilj razvoj inkluzivnog društva i podizanje svesti šire javnosti o značaju i neophodnosti prihvatanja različitosti od najranijeg uzrasta.

Ova medijska kampanja je započela 31. oktobra. Emitovani su TV i radio spotovi i širom Srbije su postavljeni bilbordi na kojima možete videti naše nasmejane klince.

Ekipa iz FCB Afirme se na snimanju družila sa najslađom i najrazigranijom ekipom. Čak nam i nije bilo hladno iako smo snimali tokom jedinih hladnih dana ovog (inače toplog) oktobra! Boravili smo u vrtićima Sanjalica i Ježurak i, zaraženi dečjim entuzijazmom, osećali se kao klinci spremni da osvoje svet.

Naš kreativni direktor, Božidar Cvetković, napisao je prelepe stihove koje izvodi hor Čarolija, dok je dodatnu toplinu celom spotu dao glas glumca Ivana Zarića. I, bez namere da budemo patetični, sve nam je što nas je okruživalo i ono što smo na kraju stvorili izgledalo kao jedna velika uspela čarolija.

Opet smo se setili (čak i oni među nama koji su privremeno to zaboravili) da deca prihvataju razlike bez problema. Ako problemi postoje, mi smo ih, kao odrasli na koje se deca ugledaju, izazvali. Moramo da naučimo kako da tu grešku više ne pravimo, već da se vratimo iskrenoj dečjoj otvorenosti.

Čekamo emitovanje drugih spotova, a do tada uživajte u prihvatanju čiste emocije. ☺

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram