Magična 2018. FCB godina

Aktuelno - Beograd, 10 Januar 2019

Još jedna izvanredna godina je iza FCB grupe. Dosta toga je pokrenuto, postignuto, ostvareno i osvojeno. Zalet, uhvaćen na početku godine, FCB tim je nastavio da gradi i učinio je 2018. godinu jednom od najuspešnijih godina u istoriji agencije.

 

Ovim rečima se FCB Worldwide CEO, Karter Marej, zahvalio svim zaposlenima kojih je više od 8.000 u preko 120 kancelarija u 80 država sveta.

 

„FCB Health, proglašen je za Najbolje mesto za rad od strane MM&M-a (Medical Marketing & Media). Uz to, uspeli smo da na potpuno novom poslovnom frontu osvojimo preko 50% konkursa. Ovakav timski rad i uspeh nije ostao nenagrađen. U 2018. godini FCB Health pobrao je nagrade za ’Najnagrađivaniju agenciju’, ’Zdravstvenu mrežu godine’ na Kanskom festivalu, ‘Agenciju godine’ na Clio Health dodeli nagrada, i mnoga druga priznanja koja je teško izbrojati”, rekao je Marej.

 

Što se globalne FCB mreže tiče, ni ona ne kaska za FCB Health ogrankom. Nove pobede na svim poljima i još dosta kreativnih „456” rešenja, obeležile su godinu za FCB globalnu mrežu. Indijski FCB ogranak proglašen je za najkreativniju agenciju u Indiji. FCB London ostao je jedna od najkreativnijih agencija u marketingu, pokrenuvši kampanje kao što su Sport England i This Girl Can. Ogranak FCB grupe iz Južnoafričke Republike nastavio je kreativnošću da diktira standarde promovišući Coca-Cola brend na svetskom planu i osvojivši globalni Fanta konkurs. Takođe, FCB Novi Zeland, Italija i Kina uspeli su da u svojim zemljama, ali i na globalnom nivou, osvoje neke od najvrednijih nagrada u svetu marketinga.

 

„U godini kada su mnoge agencije, nažalost, prestale da postoje, naša FCB grupa je nastavila da raste i hvata još veći zalet za godine koje su pred nama. Za ovakvu godinu i ovakve rezultate, najzaslužniji je požrtvovan i timski rad” – naglasio je Marej.

 

I FCB Afirma sve svoje uspehe iz prethodne godine pripisuje svakom svom članu, kao i celokupnom timu.  Nadamo se da će ovi pozitivni rezultati, ostvareni u 2018. godini, biti podstrek i dati „vetar u leđa” za još kvalitetniju, kreativniju i uspešniju godinu koja se nalazi pred nama. Srećna kreativna 2019. godina!

 

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram