Kraj godine u velikom stilu – dva UEPS priznanja za FCB Afirma!

Aktuelno - Beograd, 29 Decembar 2020

Nakon što je FCB dobio Adweek priznanje za globalnu agenciju godine, red je bio da i mi na lokalnom nivou zablistamo!

Tradicionalno, UEPS priznanja dolaze u pravom momentu da nam svima ulepšaju kraj godine. Ovoga puta kući nosimo dve medalje – jednu bronzanu i jednu srebrnu!

U godini poput ove koja je (konačno!) za nama, svako priznanje dodatno vredi jer znači da smo i u najtežim okolnostima uspeli da ostanemo pribrani, organizovani, kreativni i posvećeni. Bili smo ponosni na sebe što je tako, a lepo je i kada je još neko ponosan na vas. Ponosni smo i na sve kolege koje su svojim rešenjima i kampanjama osvežile ovu godinu i osvojile neko od priznanja, ali i na one koji nisu, ali su dali sve od sebe.

Srebrno priznanje je stiglo u kategoriji Korporativni i interni PR za projekat Zlatiborac 135 godina tradicije. Ne samo da smo na divan način proslavili tradiciju Zlatiborca, već je i naša tradicionalno prijatna saradnja dodatno nagrađena.

Naše bronzano priznanje osvojeno je u kategoriji Kultura i edukacija za Projekat inkluzivnog predškolskog obrazovanja i vaspitanja, Veliki ljudi od malih nogu – za kampanju „Podrška”, kreiranu za Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Ovo je nastavak naše kampanje „Prihvatanje“, za koju smo već zaslužili prizanje prošle godine. Ova kampanja nas je opet podsetila na ono što je najvažnije – stvaranje bolje i otvorenije sredine za one koji odrastaju s nama.

Na kraju svake godine želimo da ona koja dolazi bude bolja od prethodne. Nadamo se da će nam 2021. doneti više bliskosti, sigurnosti i podrške okruženja. I da ćemo zaslužena priznanja moći da proslavimo baš onako kako smo se za njih i izborili – zajedno.

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram