Kako smo prihvatili UEPS-ovu nagradu za kampanju Prihvatanje

Aktuelno - Beograd, 25 Decembar 2019

Nagrade UEPS-a dolaze u decembru kao pokloni koje smo se trudili da zaslužimo cele godine. Ove godine smo bili dobri i nastojali da širimo dobro, što nije prošlo nezapaženo.

Nedavno smo pisali o našoj kampanji Prihvatanje, u okviru Projekta inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Pored toga što smo uživali u svakom koraku kreiranja ove kampanje, sada imamo priliku da budemo i dodatno nagrađeni priznanjem.

Na ovogodišnjoj dodeli UEPS priznanja koja je održana u Dorćol Platzu u ponedeljak 23. decembra osvojili smo bronzu u kategoriji integrisana društveno odgovorna kampanja, neprofitni sektor. Dodeli su prisustvovali predstavnici Svetske banke i Ministarstva prosvete, kao i kolege iz agencije – Ivan, Maja i Đina.

Naša Managing Director Maja Barać Stojanović je, u svom stilu, bila ponosna na ceo tim (sa nagradom ili bez nje). Kreativni direktor Ivan Nikolić i naša harizmatična Đurđina Caković, PR Assistant, koja je bila najbolji prijatelj klinaca tokom snimanja, izašli su na scenu da prime nagradu, zajedno sa Gordanom Kosanović, savetnicom u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Bio bi kliše da kažemo da naša bronza sija kao zlato, ali sija mnogo lepše – kao zadovoljni dečji osmesi.

Treba istaći i to da je ove godine bilo mnogo sjajnih kampanja na kojima treba čestitati konkurenciji. Kada je o našoj kategoriji reč, ponosni smo i na svoju i na ostale nagrađene kampanje. Nadamo se da će sve ostvariti svoj cilj i uticati na promovisanje novih vrednosti i različitih tipova prihvatanja.

Verujemo da je to je najlepše što možemo da poželimo u novoj godini. A bili smo dobri, možda nam se i ostvari.

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram