HOĆEŠ DA ŽIVIŠ KAO PRAVI LORD? LORDS NUDI REŠENJE!

Aktuelno - Beograd, 11 Januar 2019

Lords čajevi su, zahvaljujući FCB Afirmi, dobili prepoznatljivu reklamu. Odlučili smo da čaj ne posmatramo kao sredstvo za oporavak od bolesti ili deo istočnjačkog rituala u procesu dostizanja zena. Vratili smo čaj onima koji su, kako smo to viđali u brojnim filmovima i serijama, usavršili ritual njegovog ispijanja – Englezima.

Da bismo se približili Englezima, pokušali smo da ovladamo apsurdnim britanskim humorom, igramo se rečima i situacijom i pokažemo kako izgleda istinski uživati u svakom trenutku ispijanja čaja, čak i u najneočekivanijem društvu.

Ispijanje čaja na našim prostorima definitivno nije tako popularno kao što je u Britaniji. Kod nas se čajevi uglavnom vezuju za bolest, umesto za trenutak posvećen uživanju i opuštanju. Sa druge strane, čak i kada zamišljamo Britance kako ispijaju čaj, u vidu imamo stereotipne uštogljene likove koji su se okupili oko čaja i kolača i razmenjuju uljudne rečenice.

Upravno ovakvom predstavom smo mi u FCB Afirmi odlučili da se poigramo. Na isti način, želeli smo da se poigramo i našim ustaljenim izrazima. 

Neko se pravi Englez, dok neko upada kao padobranac. Kada bukvalizujemo značenje fraza, dobijamo komični obrt.

Junak Lords TVC-a je jedan simpatičan par koji ispija čaj onako kako bi to činila parodirana verzija britanske aristokratije. Međutim, naš par uopšte nije tako uštogljen. Spremni su da ugoste različite neočekivane goste. Za početak tu je padobranac koji je među njih upao baš kao… pa, padobranac. Doslovno.

Pogledajte kako.

Možete li da pogodite ko sledeći dolazi na čaj? 

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram