FCB/SIX predstavio novu kampanju – „Zamislite šta bi dom mogao biti“

Aktuelno - Beograd, 21 Maj 2021

Koliko puta ste na poslu razmišljali da li su vam deca došla iz škole, šta rade i da li su bezbedni? Da li ste ugasili peglu ili šporet? I koliko je cveća danas nastradalo od naših razigranih krznenih prijatelja? A da ne pominjemo strahove od onih neželjenih poseta i upada u kuću od kojih svi strepimo.

Ako ste ikada pomislili kako bi bilo sjajno da možete da pratite sva dešavanja u svom domu kada ste van njega, predlažemo da u nastavku teksta pročitate više o FCB/SIX kampanji.

Naime, agencija za kreativne podatke i CRM, FCB/SIX, nedavno je predstavila novu kampanju za klijenta ecobee, koji nudi rešenja za pametne kuće. Ecobee je od strane potrošača davno prepoznat kao lider u kategoriji pametnih termostata, a nedavno je svoj asortiman proširio u svet „pametnog doma“ i to rešenjima za nadgledanje kuće. Ova rešenja čine: SmartCamera s glasovnom kontrolom, SmartSensors i Haven, pretplatna usluga koja ih povezuje. Nova kampanja označava razvoj platforme brenda Ecobee, koja je dizajnirana i specijalizovana za nadgledanje doma i svega što se u njemu dešava.

Kako je u reklamnom spotu FCB/SIX predstavio,  to znači besprekoran, automatski sistem bez lažnih uzbuna. Kamere se mogu povezati s drugim smart aparatima i obaveštavati korisnike o svim promenama koje se dešavaju u kući. Kampanja prikazuje Ecobee uređaje koji rade u harmoniji, za potpunu udobnost i sigurnost za celu porodicu.

Pod sloganom „Zamislite šta bi dom mogao biti“, ova kreativna platforma ima za cilj povezivanje korisnika s brendom, pojednostavljivanje priče o proizvodu i izazivanje emocija.

Digitalna ideja pokrenuta je u martu u Kanadi i SAD-u. „Kroz ovu kampanju odlučili smo da vidimo dom ne onakav kakav jeste, već kakav može biti – oslobođen od trvenja i ispunjen magijom. U FCB/SIX timu pronašli smo strateškog kreativnog partnera koji je zaista razumeo naš brend i pomogao nam da ga oživimo na svež i relevantan način, a da istovremeno ostanemo verni svojoj viziji“, rekao je ekološki direktor CMO i CRO Kevin Banderk.

Ecobee, baš kao i FCB/SIX, duboko veruje da tehnologija može da promeni svet nabolje, a siguran dom je dobar početak te promene za svakoga od nas.

 

Izvor: Little Black Book

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram