FCB PROGLAŠENA ZA MREŽU GODINE NA CANNES LIONS 2020/2021

Aktuelno - Beograd, 28 Jun 2021

Međunarodni festival Cannes Lions objavio je da je FCB mreža osvojila svečanu titulu Mreže godine, prvu nagradu ovog tipa u svojoj 148 godina dugoj istoriji!

Nakon što je proslavila uspešnu nedelju koja joj je donela nagradu Healthcare Network of the Year za FCB Health NetworkHealthcare Agency of the Year za AREA 23 (FCB healthcare mrežu), dva „titanijumska lava″ (Titanium Lions) i pet Grand Prix-eva, prestižna nagrada za Mrežu godine predstavljala je krunu postignuća FCB mreže. FCB je u Kanu osvojio neverovatnih 80 lavova!

„Istorijski nastup FCB-a ove godine može se pripisati kreativnim liderima koji čine našu globalnu mrežu“, rekao je FCB Worldwide Chief Executive Officer Karter Marej. Jedan od glavnih prioriteta Mareja od kada je postao izvršni direktor je stvaranje okruženja u kojem talentovani pojedinci mogu da napreduju i rastu. To je takođe i deo kreativne vizije Global Chief Creative Officer-a mreže, Suzan Krejdl. Ujedinjenost ključnih ljudi mreže oko istih ciljeva očigledno je dala rezultate.

Još neka od važnih postignuća za mrežu ove godine uključuju i treće mesto za FCB Čikago, koji je osvojio ukupno 24 nagrade u nadmetanju za Agenciju godine, kao i postignuća FCB Njujorka koji je nedelju završio s 18 pobeda. Na listi višestruko nagrađivanih našli su se i FCB Kanada sa 7, FCB Inferno s 6, FCB Interface s 7 i AREA 23 s 11 lavova, uključujući dva Grand Prix-a.

Ovaj neverovatan nastup u Kanu nadovezuje se na već impresivnu godinu za mrežu FCB, u kojoj se ističe proglašenje za Adweek globalnu agenciju godine. I ta nagrada je stigla za kontinuirani rast, inovacije i nepokolebljivi fokus mreže na sopstvene ljude, klijente i kreativan rad koji stvaramo zajedno.

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram