FCB New York i Džimi Felon promovišu vežbanje

Aktuelno - Beograd, 11 Februar 2020

Volite pivo, ali mrzite vežbanje?

Bez brige, FCB New York i Džimi Felon su tu da vas motivišu.

Nama su praznici prošli, ali američke marketinške agencije su tek dočekale svoj glavni praznik – Super Bowl tokom koga se predstavljaju najuspelije reklame koje uključuju mnogobrojne poznate ličnosti koje su tu da brendove učine dopadljivijim i pamtljivijim.

Već smo pisali o najuspelijim Super Bowl reklamama, a ova dokazuje da ni FCB ne zaostaje za konkurencijom! Naprotiv!

FCB New York je u saradnji sa Michelob ULTRA za Super Bowl kreirao reklamu sa čuvenim talk show voditeljem Džimijem Felonom u glavnoj ulozi i brojnim drugim poznatim ličnostima, prevashodno sportisitma, koji su se pojavljivali tokom 60 sekundi borbe Felona sa izazovima vežbanja.

Dopadljivi Felon treba da pokaže da vežbanje i uživanje ne isključuju jedno drugo. Sam Felon se našalio da je ulogu u reklami dobio jer je ranije izjavio da voli pivo, ali mrzi da vežba, što je prva stvar koja se pojavi ako guglate njegovo ime. Za potrebe kampanje i kreiranja humorističkog efekta, Felonovo odsustvo kondicije i šarmantna trapavost su karikirani.

U reklami se pojavlju Džon Sena, Jusein Bolt i američke odbokajšice Keri Volš Dženings i Bruke Svet, koji predstavljaju kontrast u odnosu na Džimija, ali, umesto da mu se podsmevaju, oni nastoje da ga motivišu.

Nevezano za kampanju, ovo ponašanje se preporučuje svima koji „prozivaju“ svoje fizički neaktivne drugare koji su spremi da potrče samo do obližnjeg fast food restorana!

Ideja je da se kod ljudi razbije fobija od vežbanja na duhovit i pamtiljiv način. Kako Executive Creative Director FCB New York, Gabrijel Šmit, navodi, a prenosi portal Campaignlive Felon zaista i jeste odabran jer je njegov negativan stav prema vežbanju poznat i blizak mnogima.

Ukoliko je i vama potrebna dodatna motivacija da vežbate, ali ne želite da odustanete od pića sa ekipom, pogledajte ovu interesantnu reklamu.

 

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram