FCB Chicago vam pomaže da se oslobodite đubreta

Aktuelno - Beograd, 11 Mart 2022

Ukoliko ste nekada želeli da izbacite đubre sa stilom, FCB Chicago vam donosi idealno rešenje u svojoj novoj kampanji za Glad. U pitanju je linija roze kesa za đubre s mirisom trešnjinog cveta koje vaše putovanje do kontejnera ili kante mogu učiniti izrazito dramatičnim i vizuelno zanimljivim, ukoliko svoju kesu uparite s odgovarajućim autfitom, poput onog koji vidimo u reklami.

Nove kese su jake i izdržljive, pored toga što dobro mirišu, pa nećete morati da ih krijete i plašite se da će pući ili propustiti neželjene sadržaje. To je osnovni funkcionalni benefit, ali akcenat je ovde na emocionalnom.

U osnovi kampanje je ideja o igri „preteranom“ stilizacijom i malo je verovatno da bi nam ona bila toliko zanimljiva i bliska u prepandemijskom svetu. Tokom pandemije je, čini se, ojačala naša želja da se doteramo kad izlazimo u svet jer i nismo tako često izlazili (oni koji su samo učvrstili želju da žive u pidžami takođe imaju puno pravo na tu odluku). Nije sramota priznati da su se neki od nas povremeno doterivali i za sedenje u kući jer smo imali želju da ulepšamo sebi dan.

Kampanja je, kako kreatori navode, namenjena svim onim ljudima koji osećaju kao da su „ekstra“, onima koji prelaze granice uobičajenog i uživaju u tome da začine svaki trenutak svog života, pa makar to bilo i nešto tako prosto kao iznošenje đubreta.

Navodi se da su reakcije na TikTok-u bile uglavnom pozitivne, a kampanja ima potencijal da pokrene trend u kome bi korisnici platforme kreirali videe i iznosili đubre u ovim kesama i svojim najboljim odevnim kombinacijama. Nije nezamislivo da se tako nešto dogodi.

Što se nas tiče, iako nam proizvod nije dostupan i dalje možemo bar da se igramo odećom i uvežbanim hodom do kontejnera. U krajnjoj liniji – sve i da nas neko gleda kao da smo čudaci, važno je da se mi osećamo kao glavni junaci u filmu. A, uz to, i proleće dolazi, tako da je vreme da izbacimo sve što nam nepotrebno zauzima prostor i unosi nam negativnu energiju, pa što to ne bismo učinili u diva stilu.

 

Izvor: Little Black Book

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram