Diznijeva Božićna reklama će vas rasplakati za 3 minuta!

Aktuelno - Beograd, 16 Novembar 2020

Ukoliko uživate u Dizinjevim i Piksarevim ostvarenjima, verovatno ćete uživati i u ovoj kratkoj priči koju je Dizni kreirao da nam ulepša kraj godine.

Diznijev tim je radio na ovome od prošlog decembra, a pošli su od insajta da ljudi u praznično doba najbolje reaguju na predstavljanje porodice, tradicije, ljubavi i aktiviranje nostalgije. I, čini se da su bili u pravu!

Ove emocije su nam još potrebnije u doba kada vlada globalna pandemija i još više žudimo za tim da budemo sa onima koje volimo, a svoja sećanja nesvesno ulepšavamo jer u njima tražimo sigurnost i zaštitu.

Diznijev video pod nazivom „From Our Family To Yours“ se emituje na preko 26 tržišta u Evropi, kao i u Australiji, Severnoj Americi, delovima Azije i na Novom Zelandu.

U pitanju je priča o devojčici filipinskog porekla koja daleke 1940. godine dobija od oca na poklon plišanu igračku Mikija Mausa, za koju ostaje emotivno vezana. Zatim pratimo njen odnos sa unukom koja odrasta pred njenim (i našim) očima i pokušava da u njoj probudi lepe uspomene na Božić. Nećemo spojlovati, pogledajte video.

Angela Affinita, direktorka kreativnog marketinga u Disney Consumer Products, Games and Publishing, rekla je kako su svi vredno radili na ovom projektu i uneli sopstvena iskustva, a da je ona sama bila u velikoj meri nadahnuta svojom bakom filipinskog porekla i tradiciji u kojoj su uživale godinama.

U videu nema reči, kako bi ga svi, širom sveta, razumeli, a singl koji ga prati, specijalno za ovu priliku, snimila je mlada britanska pevačica, Griff. Novac od kupovine singla ići će Diznijevom humanom partneru Make-A-Wish fondaciji, koja ispunjava želje teško bolesne dece.

Pored toga, Dizni je ohrabrio svoje fanove da na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru podele svoje uspomene, koristeći #LoveFromDisney. Za svaku posebnu uspomenu, Dizni će donirati jedan dolar za Make-A-Wish, sve do sume od 100 hiljada dolara.

Ko želi, može da se priključi. 

 

Izvor: The Drum

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram