Podrška kreće iz FCB Afirme!

Aktuelno - Beograd, 28 Jun 2019

Još jedna kampanja iz redova FCB Afirme hvata zalet. Naime, reč je o kampanji podrške Košarkaškom savezu Srbije, konkretno ženskoj košarkaškoj reprezentaciji koja će uskoro učestvovati na Evropskom prvenstvu u košarci za žene.

Kao što i sami znate, sportisti svoj maksimum daju onda kada dobiju najveću podršku. A ko može pružiti veću podršku nego porodica? Zato je naš lanac marketa, Roda, poput porodice, stao uz Košarkaški savez Srbije i podržao ih na predstojećem evropskom odmeravanju snaga u košarci.

Zadatak FCB Afirme bio je da sve to uobliči u jednu atraktivnu kampanju koja podiže duh i poziva navijače da se pridruže ovoj podršci i bodre svoju reprezentaciju na putu do medalje. Kao i uvek, FCB Afirma je dorasla izazovu i osmislila kampanju pod sloganom Podrška kreće iz porodice.

Ubrzo nakon završetka snimanja spotova stigle su i prve pohvale na adresu FCB Afirme. Ljudi iz Rode, kao i CEO kompanije Merkator S Entoni Sošić, pohvalili su naš kreativni rad i pristup i zahvalili se na odlično osmišljenoj kampanji. Ovim putem se i mi zahvaljujemo saradnicima iz Rode i Košarkaškog saveza Srbije na ukazanom poverenju i želimo im svu sreću na predstojećem EuroBasketu.

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram