Eucerin

Zaštita za sve!

Retke su kampanje koje uspeju da okupe decu, roditelje, nastavnike, pa čak i ministarstva, oko istog cilja. Kada se tako nešto desi, pogotovo kada je taj cilj edukacija o odgovornom ponašanju na suncu i podizanje svesti o prevenciji raka kože, nastaju projekti čiji će se uticaj osetiti generacijama unapred.


Nakon predstavljanja vizuelnog identiteta kampanje i spota „Dva lica sunca”, došlo je vreme da komunikacija krene da se širi drugim važnim kanalima. Osmišljen je i distribuiran edukativni materijal posebno prilagođen trima ciljnim grupama: roditeljima, pedijatrima i doktorima opšte prakse, a dizajniran je i postavljen sajt „Zaštita za sve“.

Do septembra 2018. godine, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, sprovedene su edukacije u šest najvećih osnovnih škola u Srbiji. U ovim školama postavljeno je šest UV indikatora - specijalnih merača za trenutno očitavanje intenziteta sunčevog zračenja – dok je programom edukacije obuhvaćeno preko 10 000 đaka. U godini pred nama, kampanja „Zaštita za sve“ će biti dodatno intenzivirana, čime će se nastaviti borba za zdraviju budućnost naše dece, ali i svih nas.

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram